Sydney finally :)!!! - Reisverslag uit Sydney, Australië van Nely Doorn - WaarBenJij.nu Sydney finally :)!!! - Reisverslag uit Sydney, Australië van Nely Doorn - WaarBenJij.nu

Sydney finally :)!!!

Door: Nely

Blijf op de hoogte en volg Nely

10 Oktober 2010 | Australië, Sydney

Hallo daar,

Gisteren middag rond 13.00 uur aangekomen in Sydney en zijn daar toen verwelkomd door het Australinan Backpackers personeel, die nu in Sydney werken, compleet in het thema van carnaval dus je snapt wel dat dat er komisch uit zag. We zijn toen opgehaald met een aantal bussen om richting het centrum te gaan. We hebben eerst een rondje door Sydney gemaakt, het opera house en de brug gezien. Ik had dat ook al gezien vanuit het vliegtuig echt super! Hier ben ik tenslotte voor gekomen.

Daarna naar het hostel en dat was wel even slikken zeg. Ik had natuurlijk geen 4 steren hotel verwacht, maar dit had ik niet verwacht. We slapen met 8 personen op een kamer op stappelbedden en we hebben 3 douches voor zo'n 150 man. ' s ochtends dus lekker in de rij staan voor je douche. Hoewel ik geluk had vanochtend. Ik wilde gisteren eigenlijk wel gaan douchen, maar had geen zin om zo lang te douchen want alle backpackers wilde zich natuurlijk even opfrissen. Ik ben toen met een groepje naar de pub gegaan en wat gedronken en toen weer een poging gedaan om onder de douche te kunnen en ik had meer mazzel.

Gisteren hebben we eigenlijk niet zo heel veel gedaan (beter ook want ik was zo brak omdat ik niet geslapen had in het vliegtuig). Gisteren avond met z'n allen pizza en wijn/bier gedronken. Er gingen er nog een aantal stappen, maar ik ben mn bed in gedoken. Dat wil niet zeggen dat je dan ook kan slapen. Iedereen op de kamer was om 3 uur binnen (tot die tijd werd er lekker gekletst en niet zachtjes) en toen kon er geslapen worden.

Werd vanochtend om half 11 ofzo wakker (door mn wekker heen geslapen) en na een douche ben ik eigenlijk best fit.

Vandaag doen we een boottocht door de haven van Sydney dus foto's van Sydney volgen nog.

Nely

• 10 Oktober 2010 - 10:06

Sas:

Je houd ons goed op de hoogte, leuk! :D

Ik hoor het al, je hebt er veel zin in! Geniet er lekker van. En ik zie de fotos van Sydney wel verschijnen! :)

Liefss

• 10 Oktober 2010 - 10:37

Tante Alie:

Hoi, Goed aangekomen in sydney, en nu genieten van de bezienswaardigheden. we blijven je volgen, gedurende je reis, maak er wat van , de hartelijke groeten van T.Alie en O. gerrit.

• 10 Oktober 2010 - 12:38

Janny:

hey kneel alles went na twee nachten slaap je overal door heen en kun je niet meer slapen als het stil is vind het leuk als je steeds foto's op deze pagina plaats groet

• 10 Oktober 2010 - 14:38

Caroline:

Hee meis,

Fijn om te horen dat je goed aangekomen bent in Sydney!
    Geniet van de boottocht en het mooi weer!
    Tis hier nu ook nog lekker!

XXX Caro

• 10 Oktober 2010 - 21:35

Margot Willems:

Hoi Nely,

Ik wil je een fantastische tijd wensen, geniet ervan.Ik zal af en toe een kijkje nemen op je leuke site.
    Leuk ook dat je ouders in het nieuwe jaar naar je toe komen, geweldig.

tot de volgende keer,

liefs en groeten uit Beesd.

Willems family and our irish red dog Lars.

• 11 Oktober 2010 - 06:43

Geerke:

Hey lief zussie,

K hoor al dat je het goed naar je zin hebt. Gelukkig! Al een maatje gevonden om mee verder te reizen? Zet nog even je australische telefoonnummer online. Dan kan ik je daarop sms (als het nodig is).
    Ga nu weer verder werken (echt geen zin in).
    Veel plezier nog he!

Dikke kus Geer

• 11 Oktober 2010 - 08:24

Sophie:

Ha Nely, Je bent aardig in je pen geklommen zie ik al! Wat een heerlijke reisverslagen, klinkt echt super tof allemaal.
    Groeten, ook van de rest!

• 11 Oktober 2010 - 12:16

Janny:

hey kneel ziet er allemaal goed uit alleen nog wat warmer worden zeker want het ziet er nog niet zo warm uit xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxma

• 11 Oktober 2010 - 12:26

Marianne:

cchiikkaaaaaa

hoe is het?
    ik mis je al heel erg:S
    maja.... de tassen enzo maken veel goed:P
    nee hor valt best mee met het plunderen van jou kast:)
    spreek j snel weer:)

• 11 Oktober 2010 - 20:37

Liset:

Neeel...je bent er! Supervet! Ben echt heel benieuwd naar al je verhalen en foto's. Al leuke uggs gezien? :P
    Meis, hou je taai!!

• 12 Oktober 2010 - 19:24

T Tinka:

hoi nely
    wij volgen je ook helemaal wel leuk die foto's en je verslag zo weten we percies waar je bent .
    geniet er maar van meid
    gr van de doorntjes neerijnen

• 12 Oktober 2010 - 19:29

Aart En Jacolina:

hoi nely

fijn dat je goed ben aan gekomen.
    Leuk om te horen dat je het naar je zin heb..
    mooie foto's ziet er aantrekkelijk uit!
    We kijken uit naar je volgende bericht! leuk om je zo te volgen liefsss aart en jacolina