Kerkbezoek @ Sydney - Reisverslag uit Sydney, Australië van Nely Doorn - WaarBenJij.nu Kerkbezoek @ Sydney - Reisverslag uit Sydney, Australië van Nely Doorn - WaarBenJij.nu

Kerkbezoek @ Sydney

Door: Nely

Blijf op de hoogte en volg Nely

18 Oktober 2010 | Australië, Sydney

Hi,

Ik laat weer wat van me horen!!! Het is weeer is beter geworden, ik hoef mn jas niet meer aan :).

Afgelopen zondag moesten Marco, Suzanne en Anne-Marie uitchecken omdat zij naar Cairns zouden vliegen, ik zou in het hostel blijven tot woensdag en dan doorvliegen naar Melbourne dus ik dacht ik zeg gewoon tegen de receptie dat ik langer wil blijven en dat is dat nou niet dus. Ik moest mn tas inpakken en naar een andere kamer (als ik dat nou eerder wist..). Mn backpack in no time ingepakt en naar beneden gesjouwd (ik verbleef op de 2e verdieping). Toen ik beneden aankwam zei men bij de receptie je mag naar kamer 16 ook op de tweede verdieping. Ik dacht van niet weer twee verdiepingen met die tas op mn rug. Je kon je tas ook in een ruimte plaatsen en dan later ophalen dus ik dacht dan doe ik dat wel (was alleen ook op de eerste verdieping).

Ik moest me toen alsnog haasten om naar de kerk te gaan. Terwijl ik wel op tijd opgestaan was. De kerkdienst begon om 11.00 uur, maar ik was gelukkig wel op tijd. Ik weet niet wat voor dienst het was, maar snapte er niet veel van. De priester stond met wierook te strooien naar het altaar en ook naar de kerk toe... waar dat goed voor is...

Na het kerkbezoek heb ik een broodje gegeten en ben ik terug naar het hostel gegaan en daar was ik zo moe van dat ik een tukkie gedaan heb. 's avonds kwamen mijn kamergenootjes binnen, een engelse jongen en een duitse meid. We hebben gisterenavond met z'n drietjes pizza gegeten, echt heel gezellig.

Vandaag ben ik naar het Sydney aquarium en het Sydney wildlife geweest. Dat was echt super gaaf!!!Voor 50 dollar kon je 4 attracties bezoeken waar ik er vandaag twee van gedaan heb dus morgen de andere twee namelijk de Sydney skytower en ocean world. Vanavond heb ik weer met mn kamergenootje gegeten. We zijn naar de supermarkt geweest en hebben kant en klare lasagne gemaakt, smaakte op zich best wel, maar ga morgen gewoon zelf koken.

Jullie horen snel weer van mij.

Lots of love,

Nely

• 18 Oktober 2010 - 11:14

Sas:

Hee Nely!

Ik hoor het al: het is voor jou nu echt vakantie vieren en veel geld uitgeven ;) haha. Past alles nog wel in je backpack?

En ja een kerkdienst in Oz, het is altijd weer een beleving ;)

Liefs!

• 18 Oktober 2010 - 11:15

Sas:

Aahhh NEMO :D

Nice pictures!

• 18 Oktober 2010 - 12:42

Paps En Mams:

Hoi neel,
    Leuk je even te horen via de mobiel
    leuke foto`s hoor
    Woensdag naar Melbourne dus.
    heb je al iets van eddy gehoord??

Wij gaan woendag nacgt weer to Holland
    veel liefs paps en mams

• 19 Oktober 2010 - 07:52

Kees En Dicky:

Hoi, Nely. W.s was je naar een Angelicaanse kerk geweest. Dat is de Engelse vorm van de Katholieke kerk.Het verschil is dat in Engeland het Staatshoofd leider van de kerk is en in de Katholieke kerk de Paus de Leider is. In de tijd van Hendrik de Achtste (1509-1547) heeft hij door een conflict met de Roomse kerk zich zelf uitgeroepen tot kerkleider.Leuk dat je dat ook eens meegemaakt hebt.Goede vlucht naar Melbourne. Liefs van ons.

• 19 Oktober 2010 - 17:10

Geerke:

Hey Sister,

Nice pics, vooral die van NEMO! echt lief!

Veel plezier in Melbourne!

liefs Geerke

• 20 Oktober 2010 - 09:22

Arie-jan:

hey zussie leuk te horen dat je nog nie ben wezen zwemmen :) ook leuk om te horen dat je een pr leuke atracties hep gdaan je krijg drie uitvoerende honden lebbers van damian/juli/amber en groetjes vn arie-jan see you over a year

• 20 Oktober 2010 - 13:21

Janny:

hey kneel alles goed daar gelukkig dat het weer beter is vandaag naar melborne wij vandaag naar huis het is hier heerlijk weer 29 graden hoop je morgen weer op skype te zien en te horen liefs mama